top of page
pexels-photo-2696064.jpeg

Wat wij voor jou kunnen betekenen?

> Jouw eigen adviseur

> Een digitale polismap

> Gemak

> Keuze uit meerdere verzekeraars

> Overstapservice

Verzekeringen op maat:

Horecaverzekeringen zijn essentieel voor bedrijven in de horeca- en gastvrijheidssector. Als horecaondernemer gaat jouw aandacht uit naar jouw gasten. Toch moet je soms stilstaan bij bedrijfsrisico’s. Inbraak, een lekkende tap of een keukenbrand kunnen veel schade veroorzaken. 

Of je nu een hotel runt, restaurant bezit of eigenaar bent van een feestzaal. Van snackbar tot bed & breakfast, jouw horeca onderneming moet goed verzekerd zijn en daar helpen wij jou maar al te graag bij! 

>Gebouwen

Als eigenaar van een gebouw is een opstalverzekering geen overbodige luxe.

Met een uitgebreide opstalverzekering biedt onder andere dekking voor: brand, storm , water en inbraakschade.

>Huurdersbelang

Heel vaak is het pand geen eigendom maar wordt het pand gehuurd. De eigenaar van het pand zal het pand dan verzekerd hebben zoals hij het kent. Wanneer jij zelf als ondernemer verbeteringen brengt aan het pand zoals een mooie vloer, een ander plafond, sanitair etc. dan is dit niet verzekerd op de opstalverzekering van de eigenaar. Gelukkig kun jij het als niet eigenaar wel meeverzekeren als huurdersbelang.

>Inventaris & Goederen Verzekering

Met een inventaris en goederenverzekering ben je verzekerd tegen schade aan jouw inventaris en goederen. Inventaris is alles wat jij gebruikt om uw horecabedrijf te laten functioneren. En goederen zijn zaken als dranken en eten. Alles om het jouw gasten naar hun zin te maken.

>Bedrijfsschade

Stel jouw horecaonderneming wordt geconfronteerd met een enorme schade als brand of waterschade. Het kan dan wel maanden duren voordat de omzet weer op het oude niveau is. De vaste lasten lopen echter wel door. Deze financiële schadepost valt onder de bedrijfsschadeverzekering.

>Glasverzekering

Een glasverzekering dekt schade aan glas. Dit kunnen ramen maar ook deuren zijn of zelfs glazen scheidingswanden in het pand zelf. Ook kunnen we speciaal glas, denk aan glas in lood voor jou verzekeren. Mocht jij het pand huren check dan eerst even of de verhuurder het glas al heeft verzekerd. Niemand zit te wachten op een onnodige verzekering.

>Vervoersmiddelen

Net als in het privé kunnen wij jouw auto of auto’s verzekeren. Hetzelfde geldt voor een bestelbus of een ijskar. Dit kan WA maar ook All-risk.

BEZOEKERSADRES

Weerdingerstraat 9A 

7815 SB EMMEN

TEL | WhatsApp

0591 - 645 648

KiFiD: 300.018316
AFM: 1204 8840
KvK: 8564 3378
ING bank: NL56 INGB 0680788662

bottom of page