pexels-photo-2696064.jpeg

Wat wij voor u kunnen betekenen?

> Uw eigen adviseur

> Een digitale polismap

> Gemak

> Keuze uit meerdere verzekeraars

> Overstapservice

Verzekeringen op maat:

Of u nu een hotel runt, restaurant bezit of eigenaar bent van een feestzaal. Van snackbar tot bed & breakfast, uw horeca onderneming moet goed verzekerd zijn en daar helpen wij u maar al te graag bij! 

Als u eigenaar of huurder bent van een gebouw zijn er uiteraard verschillende zaken die verzekerd kunnen worden. Hierbij helpen wij u maar al te graag! 

>Gebouwen

Als u eigenaar van een gebouw bent is een opstalverzekering geen overbodige luxe. Met een uitgebreide opstalverzekering biedt onder andere dekking voor: brand, storm , water en inbraakschade.

>Huurdersbelang

Heel vaak is het pand geen eigendom maar wordt het pand gehuurd. De eigenaar van het pand zal het pand dan verzekerd hebben zoals hij het kent. Stel u brengt zelf verbeteringen aan aan het pand zoals een mooie vloer, een ander plafond, sanitair etc. dan is dit niet verzekerd op de opstalverzekering van de eigenaar. Gelukkig kunt u het als niet eigenaar wel meeverzekeren als huurdersbelang.

>Inventaris & Goederen Verzekering

Met een inventaris en goederenverzekering bent u verzekerd tegen schade aan uw inventaris en goederen. Inventaris is alles wat u gebruikt om uw horecabedrijf uit te oefenen. En goederen zijn zaken als dranken, eten. Alles om het uw klanten naar hun zin te maken.

>Bedrijfsschade

Stel u wordt geconfronteerd met een enorme schade als brand of waterschade. Het kan dan wel maanden duren voordat de omzet weer op het oude niveau is. De vaste lasten lopen echter wel door. Deze financiële schadepost valt onder de bedrijfsschadeverzekering.

>Glasverzekering

Een glasverzekering dekt schade aan glas. Dit kunnen ramen maar ook deuren zijn of zelfs glazen scheidingswanden in het pand zelf. Ook kunnen we speciaal glas als glas in lood voor u verzekeren. Mocht u het pand huren check dan eerst even of de verhuurder het glas al heeft verzekerd. Niemand zit te wachten op een onnodige verzekering.

>Vervoersmiddelen

Net als in het privé kunnen wij uw auto’ of auto’s verzekeren. Hetzelfde geldt voor een bestelbus of een ijskar. Dit kan WA maar ook All-risk.

BEZOEKADRES

Waanderweg 64 

7812 HZ EMMEN

TEL

0591 - 645 648

POSTADRES

Postbus 2150

7801 CD EMMEN

WhatsApp

0591 - 645 648

KiFiD: 300.015664
AFM: 12042397
KvK: 59531754
ING bank: NL56 INGB 0680788662