top of page

Rechten & Plichten

pexels-photo-280121.jpeg

Wat wij voor jou kunnen betekenen?

> Jouw eigen adviseur

> Een digitale polismap

> Gemak

> Keuze uit meerdere verzekeraars

> Overstapservice

Verzekeringen op maat:

In de horeca- en gastvrijheidssector kunnen er allerlei situaties ontstaan waarbij een verzekering van onschatbare waarde kan zijn. Denk aan een gast die uitglijdt en valt in jouw restaurant, of een brand die jouw hotel treft en de gasten dwingt om elders onderdak te zoeken. Met de juiste verzekering kun jij de kosten en juridische gevolgen van dergelijke incidenten beperken.

Denk aan verzekeringen voor; aansprakelijkheid, milieu aansprakelijkheid & uiteraard rechtsbijstandsverzekeringen. Veel belangrijke zaken waarin wij jou als horeca-ondernemer  maar al te graag in bijstaan. 

>Aansprakelijkheid

Op een kwade dag komt er iemand ten val omdat de vloer na het dweilen nog nat is. Jij kunt dan aansprakelijk worden gesteld. Deze verzekering zal dan uitkomst bieden.

>Milieu aansprakelijkheid

Na bijvoorbeeld een brand kunnen er schadelijke stoffen in de omgeving terecht komen. De gemeente zal jouw als ondernemer veelal aansprakelijk stellen voor de schoonmaakkosten. Let op!  Deze kosten vallen niet onder de normale aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven.

>Rechtsbijstand

Geschillen en zeker juridisch zijn nooit leuk. Een conflict met jouw personeel, leverancier of gast, het kan zomaar gebeuren. Je weet het, advocaten zijn duur. Met deze verzekering haalt een stukje rust in huis. Zij geven jouw advies en als het nodig is wordt je bijgestaan door een advocaat, doormiddel van een goede rechtsbijstands-verzekering. 

BEZOEKERSADRES

Weerdingerstraat 9A 

7815 SB EMMEN

TEL | WhatsApp

0591 - 645 648

KiFiD: 300.018316
AFM: 1204 8840
KvK: 8564 3378
ING bank: NL56 INGB 0680788662

bottom of page