top of page

Rechten & Plichten

pexels-photo-280121.jpeg

Wat wij voor u kunnen betekenen?

> Uw eigen adviseur

> Een digitale polismap

> Gemak

> Keuze uit meerdere verzekeraars

> Overstapservice

Verzekeringen op maat:

Of u nu een hotel runt, restaurant bezit of eigenaar bent van een feestzaal. Van snackbar tot bed & breakfast, uw horeca onderneming moet goed verzekerd zijn en daar helpen wij u maar al te graag bij! 

De aansprakelijkheidsverzekering, milieuaansprakelijkheid & uiteraard rechtsbijstand. Veel belangrijke zaken waarin wij u maar al te graag in bijstaan. 

>Aansprakelijkheid

Op een kwade dag komt er iemand ten val omdat de vloer na het dweilen nog nat is. U kunt dan aansprakelijk worden gesteld. Deze verzekering zal dan uitkomst bieden.

>Milieuaansprakelijkheid

Na bijvoorbeeld een brand kunnen er schadelijke stoffen in de omgeving terecht komen. De gemeente zal u veelal aansprakelijk stellen voor de schoonmaakkosten. Let op!  Deze kosten vallen niet onder de normale aansprakelijkheidsverzekering bedrijven.

>Rechtsbijstand

Geschillen en zeker juridisch zijn nooit leuk. Een conflict met uw personeel, leverancier of klant het kan zomaar gebeuren. U weet het advocaten zijn duur. Met deze verzekering haalt u een stukje rust in huis. Zij geven u advies en als het nodig is wordt u bijgestaan door een advocaat.

BEZOEKERSADRES

Weerdingerstraat 9A 

7815 SB EMMEN

TEL | WhatsApp

0591 - 645 648

KiFiD: 300.018316
AFM: 1204 8840
KvK: 8564 3378
ING bank: NL56 INGB 0680788662

bottom of page