top of page

Verzekeringen

Verzekeringen. Niet het allerleukste onderwerp als horecaondernemer. Vaak wordt het als noodzakelijk kwaad gezien. Je hebt horecaverzekeringen absoluut nodig, maar welke dan precies? Betaal je teveel premie voor onnodige zaken? Wanneer heb je een moment om je verder in de noodzakelijke verzekeringen te verdiepen? Allemaal reële vragen en de antwoorden zijn niet altijd even helder. Wat voor horeca je wil verzekeren, wij verzekeren het graag en goed! Bel ons eens voor advies en ervaar onze hospitality. 

Bezittingen

>Gebouwen

Als eigenaar van een gebouw is een opstalverzekering geen overbodige luxe.

Met een uitgebreide opstalverzekering biedt onder andere dekking voor: brand, storm , water en inbraakschade.

>Huurdersbelang

Heel vaak is het pand geen eigendom maar wordt het pand gehuurd. De eigenaar van het pand zal het pand dan verzekerd hebben zoals hij het kent. Wanneer jij zelf als ondernemer verbeteringen brengt aan het pand zoals een mooie vloer, een ander plafond, sanitair etc. dan is dit niet verzekerd op de opstalverzekering van de eigenaar. Gelukkig kun jij het als niet eigenaar wel meeverzekeren als huurdersbelang.

>Inventaris & Goederen Verzekering

Met een inventaris en goederenverzekering ben je verzekerd tegen schade aan jouw inventaris en goederen. Inventaris is alles wat jij gebruikt om uw horecabedrijf te laten functioneren. En goederen zijn zaken als dranken en eten. Alles om het jouw gasten naar hun zin te maken.

>Bedrijfsschade

Stel jouw horecaonderneming wordt geconfronteerd met een enorme schade als brand of waterschade. Het kan dan wel maanden duren voordat de omzet weer op het oude niveau is. De vaste lasten lopen echter wel door. Deze financiële schadepost valt onder de bedrijfsschadeverzekering.

>Glasverzekering

Een glasverzekering dekt schade aan glas. Dit kunnen ramen maar ook deuren zijn of zelfs glazen scheidingswanden in het pand zelf. Ook kunnen we speciaal glas, denk aan glas in lood voor jou verzekeren. Mocht jij het pand huren check dan eerst even of de verhuurder het glas al heeft verzekerd. Niemand zit te wachten op een onnodige verzekering.

>Vervoersmiddelen

Net als in het privé kunnen wij jouw auto of auto’s verzekeren. Hetzelfde geldt voor een bestelbus of een ijskar. Dit kan WA maar ook All-risk.

Verzuim

>Verzuimverzekering

Zeker voor een MKB ondernemer kan dit enorm in de papieren lopen. Een dergelijke verzekering beschermt jouw als ondernemer tegen loonschade.  Verder is het afsluiten van een goed Arbo contract van groot belang.

>Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is in Nederland een verzekering voor zelfstandig ondernemers die de verzekerde voorziet in een periodieke uitkering bij ziekte of invaliditeit. De arbeidsongeschiktheidsverzekering kan een schadeverzekering of een sommenverzekering zijn. Handig voor jouzelf als ondernemer. 

Rechten & Plichten

>Aansprakelijkheid

Op een kwade dag komt er iemand ten val omdat de vloer na het dweilen nog nat is. Jij kunt dan aansprakelijk worden gesteld. Deze verzekering zal dan uitkomst bieden.

>Milieu aansprakelijkheid

Na bijvoorbeeld een brand kunnen er schadelijke stoffen in de omgeving terecht komen. De gemeente zal jouw als ondernemer veelal aansprakelijk stellen voor de schoonmaakkosten. Let op!  Deze kosten vallen niet onder de normale aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven.

>Rechtsbijstand

Geschillen en zeker juridisch zijn nooit leuk. Een conflict met jouw personeel, leverancier of gast, het kan zomaar gebeuren. Je weet het, advocaten zijn duur. Met deze verzekering haalt een stukje rust in huis. Zij geven jouw advies en als het nodig is wordt je bijgestaan door een advocaat, doormiddel van een goede rechtsbijstands-verzekering. 

pexels-photo-66639.jpeg

Wat wij voor jou kunnen betekenen?

> Jouw eigen adviseur

> Een digitale polismap

> Gemak

> Keuze uit meerdere verzekeraars

> Overstapservice

BEZOEKERSADRES

Weerdingerstraat 9A 

7815 SB EMMEN

TEL | WhatsApp

0591 - 645 648

KiFiD: 300.018316
AFM: 1204 8840
KvK: 8564 3378
ING bank: NL56 INGB 0680788662

bottom of page