top of page

GlasverzekeringBij Verzeker-Je-Horeca bent u als horecaondernemer goed verzekerd! Iedere horeca onderneming is anders en daarom hechten wij veel waarde aan een verzekeringspakket op maat. Of u nu een hotel runt, restaurant bezit of eigenaar bent van een feestzaal. Van snackbar tot bed & breakfast, uw horeca onderneming moet goed verzekerd zijn en daar helpen wij u maar al te graag bij! Bijvoorbeeld de glasverzekering, is dat een noodzakelijke verzekering en wat is een glasverzekering nu eigenlijk? Dat uw ramen en deuren en allicht zelfs glazen goed zijn verzekerd tegen eventuele schade, wij helpen u hierin graag verder en beoordelen op maat wat voor uw onderneming belangrijk is om te verzekeren.


Neem nu bijvoorbeeld de Glasverzekering:

Een glasverzekering dekt schade aan glas. Dit kunnen ramen maar ook deuren zijn of zelfs glazen scheidingswanden in het pand zelf. Ook kunnen we speciaal glas als glas in lood voor u verzekeren. Mocht u het pand huren check dan eerst even of de verhuurder het glas al heeft verzekerd. Niemand zit te wachten op een onnodige verzekering.


Heeft u vragen of wilt u een afspraak met ons maken, neemt u dan gerust contact met ons op. Of komt u gerust eens langs voor een kopje koffie.


Tel: 0591 - 645 648 | Email: info@candor.nl

22 weergaven

Comments


bottom of page