top of page

Rechten en Plichten?

Verzeker-Je-Horeca.nl is hét aanspreekpunt voor horeca Nederland. Wij verzorgen dagelijks voor veel horecabedrijven en aanverwante bedrijven de horecaverzekering en de overige verzekeringen.

Wat wij voor u kunnen betekenen?

> Uw eigen adviseur

> Een digitale polismap

> Gemak

> Keuze uit meerdere verzekeraars

> Overstapservice

Wij kunnen u helpen op het gebied van diverse horecaverzekeringen, en daarbij zij de volgende verzekeringen uiteraard erg belangrijk: De aansprakelijkheidsverzekering, milieuaansprakelijkheid & uiteraard rechtsbijstand. Veel belangrijke zaken waarin wij u maar al te graag in bijstaan. >Aansprakelijkheid Op een kwade dag komt er iemand ten val omdat de vloer na het dweilen nog nat is. U kunt dan aansprakelijk worden gesteld. Deze verzekering zal dan uitkomst bieden. ​​ >Milieuaansprakelijkheid Na bijvoorbeeld een brand kunnen er schadelijke stoffen in de omgeving terecht komen. De gemeente zal u veelal aansprakelijk stellen voor de schoonmaakkosten. Let op! Deze kosten vallen niet onder de normale aansprakelijkheidsverzekering bedrijven. ​​ >Rechtsbijstand Geschillen en zeker juridisch zijn nooit leuk. Een conflict met uw personeel, leverancier of klant het kan zomaar gebeuren. U weet het advocaten zijn duur. Met deze verzekering haalt u een stukje rust in huis. Zij geven u advies en als het nodig is wordt u bijgestaan door een advocaat.


Als u meer wilt weten gaan we graag in gesprek met u, stuur ons gerust een apje via WhatsApp of bel ons via 0591-645 648!


Verzeker-Je-Horeca.nl, horeca goed verzekerd!

Tel. 0591-645 648

Waanderweg 64

7812 HZ EMMEN


19 weergaven

Comments


bottom of page