top of page

Wat kunt u zoal verzekeren in de Horeca?

Als horecaondernemer gaat uw aandacht uit naar uw gasten. Toch moet u soms stilstaan bij uw bedrijfsrisico’s. Inbraak, een lekkende tap of een keukenbrand kunnen veel schade veroorzaken. Welke horeca verzekeringen sluit u daarvoor af? En wat kost een verzekeringspakket voor de horeca?

Wat voor horeca u ook heeft wij verzekeren het graag en goed! Bel o WhatsApp ons eens voor advies en ervaar onze hospitality op 0591-645 648.


Hieronder een overzicht van zaken die wij voor u kunnen verzekeren, uiteraard stelt u samen met ons het pakket samen voor een op maat gemaakt verzekeringspakket. U kunt kiezen uit verzekeringen en diensten met specifieke voordelen voor uw horecazaak, uzelf en uw horecapersoneel.


Nevenactiviteiten

Heeft u uw horecazaak uitgebreid met een winkel of cateringactiviteiten? Dan zijn deze activiteiten meeverzekerd op de Aansprakelijkheidsverzekering.


Evenementen organiseren

Voor horecaondernemers die regelmatig een (klein) evenement organiseren, is er de Doorlopende Evenementenverzekering.


Lekkage drankinstallatie

Schade door lekkage uit een drankinstallatie is volledig verzekerd op de Inventaris/Goederenverzekering. Ook de weggevloeide drank!


Spullen in de garderobe

Schade aan jassen en spullen in de garderobe zijn tot € 1.000,- meeverzekerd op de Aansprakelijkheidsverzekering.


Op locatie

Inventaris op locatie (podium, meubilair, apparatuur) is meeverzekerd op de Inventaris/Goederenverzekering evenals gehuurde of geleende spullen, zoals een tapinstallatie of tent. Inventaris is tot € 5.000,- meeverzekerd en goederen tot € 1.000,-.

Etiketten

Zijn etiketten of verpakkingsmateriaal van goederen (als gevolg van water, brand, rook of roet) beschadigd of verloren gegaan? Als de goederen hierdoor in waarde zijn verminderd, dan wordt dit verschil in waarde vergoed. Denk bijvoorbeeld aan een etiket van een wijnfles dat door bluswater wordt beschadigd.


Sluiting bedrijf na schade

Met onze Bedrijfsschadeverzekering krijgt u bij (tijdelijke) sluiting of heropening van uw horecazaak ook de kosten vergoed om uw klanten hiervan op de hoogte te brengen. Zoals de kosten van advertenties of reclameborden.


Investeringen in uw gehuurde pand

Een nieuwe vloer, bar of een uitbouw realiseren in een huurpand? Dit is tot € 10.000,- meeverzekerd op de Inventaris/Goederenverzekering. Een hoger bedrag verzekeren is ook mogelijk.


Financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid

Kiest u voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering? Dan krijgt u starterskorting op de Ondernemers-AOV.

Voordelen voor horecaondernemers met personeel


Verzuimverzekering met aansluiting op horeca-cao

Volgens de horeca cao moet u uw werknemers het eerste jaar van ziekte 95% doorbetalen en in het tweede jaar 75%. Onze Verzuimverzekering met arbodienstverlening sluit hierop aan.


Ondersteuning van Horecacoach verzuim en personeel

Bij de Verzuimverzekering wordt u ondersteund door een Horecacoach verzuim en personeel: dé vraagbaak en sparringpartner op het gebied van personeel, verzuim en re-integratie.


Speciaal horeca-arbotarief

Normaal gesproken betaalt u een vast arbotarief per werknemer. Als u vooral met oproepkrachten en parttimers werkt, is dat ongunstig. Daarom kunt u ervoor kiezen dat het arbotarief op de Verzuimverzekering wordt bepaald op basis van een percentage (ArboNed 0,55% en Perspectief 0,50%) van de SV-jaarloonsom.


Dekking bij ongevallen

De Ongevallenverzekering Collectief biedt financiële dekking bij ongevallen en budgetten om een werknemer, waar mogelijk, weer aan de slag te krijgen.


Financiële zekerheid voor nabestaanden

Bij het pensioenfonds Horeca en Catering is niet automatisch iets geregeld voor nabestaanden voor uw personeel. Met de Nabestaandenverzekering Collectief regelt u voor uw werknemers een uitstekende Anw-oplossing. U kunt daar zelf ook gebruik van maken.


Wij Frank Berndt en Wesley Koning van Verzeker-je-horeca.nl maken graag een afspraak met u!


Kijk ook eens op onze website: verzeker-je-horeeca.nl en candor.nl!
8 weergaven

Comments


bottom of page