top of page

Lichtreclame verzekerd?Als horecaondernemer wilt u de naam van uw etablissement zo goed mogelijk uitdragen. U besteedt veel aandacht aan advertenties en een verzorgde website maar ook het pand waarin uw onderneming gevestigd is krijgt vaak ook een duidelijke vermelding van uw naam. In veel gevallen kiezen horecabedrijven hiervoor lichtreclame die zowel overdag als ’s nachts goed laat zien hoe uw bedrijf heet en wat u doet.


Kwetsbaar

Lichtreclame is een effectief medium als zodanig maar ook kwetsbaar voor schade. Schade door storm, bliksem of misschien vandalisme. Heel vervelend, maar het kan bovendien ook kostbaar zijn om de zorgvuldig ontworpen en op maat gemaakte lichtreclame-uiting te vervangen. Bovendien wordt deze schade veelal niet gedekt onder de standaard opstalverzekeringen.


Dan is het fijn om extra verzekerd te zijn voor schade aan uw lichtreclame. Bij Verzeker-Je-Horeca.nl is uw lichtreclame goed verzekerd, indien dit voor uw horecaonderneming van toepassing is. Wij komen graag een keer bij u langs om te bepalen hoe groot het risico is, zodat uw gerust verder kunt met het runnen van het bedrijf.


Interesse in de lichtreclame verzekering? Wij van Verzeker-Je-Horeca.nl staan voor u klaar. Meteen een afspraak voor een volledige dekkingscheck maken? Bel vandaag nog naar 0591-645 648 of stuur ons een Whatsappje via hetzelfde nummer. Verzeker-Je-Horeca.nl zorgt ervoor dat u precies weet of u gedekt bent in geval van schade of ongeval.


Tel: 0591 - 645 648 | Email:info@candor.nl

14 weergaven

Comments


bottom of page