top of page

Rechten & Plichten

Of u nu een hotel runt, restaurant bezit of eigenaar bent van een feestzaal. Van snackbar tot bed & breakfast, uw horeca onderneming moet goed verzekerd zijn en daar helpen wij u maar al te graag bij!

De aansprakelijkheidsverzekering, milieuaansprakelijkheid & uiteraard rechtsbijstand. Veel belangrijke zaken waarin wij u maar al te graag in bijstaan.

>Aansprakelijkheid

Op een kwade dag komt er iemand ten val omdat de vloer na het dweilen nog nat is. U kunt dan aansprakelijk worden gesteld. Deze verzekering zal dan uitkomst bieden.

​​

>Milieuaansprakelijkheid

Na bijvoorbeeld een brand kunnen er schadelijke stoffen in de omgeving terecht komen. De gemeente zal u veelal aansprakelijk stellen voor de schoonmaakkosten. Let op! Deze kosten vallen niet onder de normale aansprakelijkheidsverzekering bedrijven.

​​

>Rechtsbijstand

Geschillen en zeker juridisch zijn nooit leuk. Een conflict met uw personeel, leverancier of klant het kan zomaar gebeuren. U weet het advocaten zijn duur. Met deze verzekering haalt u een stukje rust in huis. Zij geven u advies en als het nodig is wordt u bijgestaan door een advocaat.


Heeft u vragen of wilt u een afspraak met ons maken, neemt u dan gerust contact met ons op. Of komt u gerust eens langs voor een kopje koffie.


Tel: 0591 - 645 648 | Email: info@candor.nl
27 weergaven

留言


bottom of page