top of page

Wij verzekeren alle horecabedrijven!

Bijgewerkt op: 5 jan. 2021

Wat voor horeca u ook heeft wij verzekeren het graag en goed! Als horecaondernemer gaat uw aandacht uit naar uw gasten. Toch moet u soms stilstaan bij uw bedrijfsrisico’s. Inbraak, een lekkende tap of een keukenbrand kunnen veel schade veroorzaken.


>Hotel

Voorkom risico's en verzeker uw hotel bij ons. Maak eens een afspraak met ons en laten we samen eens door uw hotel lopen. De aantrekkende economie en de blijvende groei van toeristen zorgt voor een groei in de hotelbranche. Mensen zijn meer en meer op zoek naar een ervaring. De laatste jaren zien we een trend waarbij hotels de lokale omgeving, kunst en ambachtelijke lekkernijen integreren in de hotel beleving.


>Restaurant

Er zijn veel verschillende restaurants, elk met een eigen verrassende keuken en ambiance. Of uw restaurant een Oosterse, Europese of Amerikaanse gerechten uitgeserveerd. Ieder restaurant is anders en verdient een verzekeringspakket op maat. Maak een afspraak en wij komen graag bij u langs om samen met u te kijken naar de geschikte verzekeringen.


>Bar, Café, Feestzaal

Van bruin café tot brasserie. Wij kunnen het perfect voor u verzekeren voor een goede prijs. Neem gerust eens contact met ons op. De eerste cafés ontstonden in de 17e eeuw als koffiehuizen. Het woord café is dan ook het Franse woord voor koffie. De bekendste soorten cafés zijn het bruine café, het grand café, het eetcafé en de cocktailbar. Cafés vervullen vaak een belangrijke sociale functie als plaats waar stamgasten elkaar ontmoeten aan de bar of aan de stamtafel of waar men regelmatig langsgaat op een avondje uit.


>Snackbars, Take-Away

Lekker snacken, de lekkerste friet, burgers en maaltijden . Daar hoort ook een kwalitatief goed verzekeringspakket bij.


Wij verzekeren u maar al te graag, bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak!


Verzeker-Je-Horeca.nl, horeca goed verzekerd!

Tel. 0591-645 648

Waanderweg 64

7812 HZ EMMEN


12 weergaven

Comments


bottom of page